Archimedes – Genereren Niets doen

Stop niet. Je enige bezoek schiet tekort als je stopt. Snel en eenvoudig. Professionals nemen met een glimlach hun dagelijkse activiteiten over. Ze geven niet op omdat het een uitdaging is of “een buitensporig initiatief neemt”. Je kunt niet falen als dat je niet stopt. Kies ervoor om binnen zes maanden of twaalf maanden na dat vertrek in een prospectieregime te blijven en het te bereiken.

De geldschieter kocht graag de eigenaar en verwerkte alle bedrijven langzaam in zijn constante. Zonder de visie en de cultuur van de oorspronkelijke entiteit, konden de eigenaren alleen zoeken naar manieren om meer uit de Golden Goose-schoenen en laarzen te persen.

Secret 7: Golden Goose niet elimineren. Leer uw tieners om hun beleggingen niet aan te raken, koop zelfs een huis of producten. Raak het niet aan tot het een miljoen of aanzienlijk meer is. Misschien om 50, kan zeker met pensioen gaan en in de hoofdsom wonen. Het miljoen dat onaangeroerd blijft, is in staat om een ​​persoon voor een lange periode vast te houden. Als het groeit met 10%, kun je van 6% leven en 4% van het oog van een persoon herinvesteren om de kosten te dekken van alleen maar stijgende levensverzekeringen. Je huidige producten of hij of zij is aan het budgetteren en plannen, het is een goed idee.

Getuigenissen gewoon geen foto’s – “Het werkte wonderen voor mij, Tom H.” Geen beeld geknipt. Prachtig getuigenis, het zou anders kunnen zijn van Tom in de Tom en Jerry strip. Iedereen die wil getuigen van succes is er trots op dat je je zult voorstellen dat dit komt. Geen foto. Niet gaan. Een oplichter zou een groter product aanbieden en Golden Goose Slide Heren Outletetuigenissen gewoon geen foto’s met mensen die er misbruik van hebben gemaakt.

Beheer het videogesprek. Prospectie via de telefoon is nog steeds een grote game-wisselaar in multi-level marketing. Desalniettemin zijn er veel distributeurs die vooral mensen bellen die zich zorgen maken en zich zorgen maken. Betreffende het betreffende Golden Goose Shop dit, toevallig in waarheid geen calling om Golden Goose Starland Heren Salendividuele “pitch” hen uw deal of “verkopen” ze uw aanbod. Een persoon die een kind interviewt dat zijn hand opstak en zei: “Ik zou zeker een online bedrijf willen.” Benader daarom elke oproep, interviews. Stel je vragen uit. Zou zeker een prospect in minder dan 2 minuten kunnen Golden Goose Mid Star Heren Outletiskwalificeren of certificeren als hij de juiste zorgen terecht zou vragen. Je belangrijkste doel is om te zien of iemand goed persoonlijk is. Niet de andere manier meer of minder.

Denk na over wat u vraagt ​​wanneer u aangeeft dat u gemakkelijk geld wilt. Zeg je niet echt dat je wilt dat geld op de een of andere manier magisch voor je komt zonder om te werken om dit te doen? Ummm! Ik begrijp dat het waarschijnlijk geweldig zal zijn dat die ranking zal zijn gebeurd – zou zeker iedereen aanraden om een ​​individuele gouden ganzenwinkel te hebben die Golden Goose Sneakers die gouden eieren voortzette. Maar de waarheid is vaak dat het leven eigenlijk niet zo is.

Wat heb je gedaan voor gebruik op je morele garantie? het zou kunnen zijn om ervoor te zorgen dat uw mensen een bepaald leven leiden of uw zonen of dochters een goede opleiding geven of alles waarvan u denkt dat het de morele verantwoordelijkheid is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *